De mens achter de oudere met kanker

Oudere patiënten met kanker hebben vaak complexe problematiek. Contextgerichte zorg is voor deze groep patiënten essentieel zodat kan worden ingezet op behoud van functionaliteit, maximale autonomie en kwaliteit van leven.

Contextgerichte zorg betekent dat niet alleen gegevens over de ziekte nodig zijn voor adequate zorg en behandeling, maar daarnaast is ook informatie noodzakelijk over het functioneren, de kwetsbaarheid en emotionele gezondheid van deze ouderen in hun dagelijks leven. De TOPICS-SF is een korte vragenlijst die de patiënt zelf invult en informatie geeft over ervaren lichamelijke en geestelijke gezondheid, kwaliteit van leven, zelfstandig functioneren en sociaal functioneren.

De TOPICS-SF is samengesteld op basis van wat ouderen aangegeven hebben belangrijke domeinen te vinden. Door dit onderzoek naar de haalbaarheid en ervaren meerwaarde (door zorgprofessionals en ouderen zelf) van het implementeren van de TOPICS-SF in het zorgproces bij ouderen met kanker, willen we de invloed van ouderen binnen de zorgpraktijk vergroten, de zorg persoonsgerichter maken en de kwaliteit van de zorg bij ouderen met kanker daardoor innoveren en verbeteren.

Steun dit onderzoek door een donatie te doen via dit formulier!

Page image

Help mee!

Ik doneer eenmalig

U bent het bedrag vergeten.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is verplicht.
Voorletter is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Er is geen bank geselecteerd. Doneer gemakkelijk met iDeal
IBAN (NL00BANK1111222233) is verplicht.

U heeft voor een eenmalige machtiging gekozen.

BIC (Bij buitenlandse betalingen) is verplicht.
Ja, ik machtig Radboud Oncologie Fonds om jaarlijks geld af te schrijven. Uw donatie wordt rond de 25e van de maand afgeschreven.
Maak een keuze in creditcards
is verplicht.

Lees in het privacy statement hoe Radboud Oncologie Fonds omgaat met uw persoonsgegevens.